24 Haziran 2012 Pazar

Kötü Yol Dizisinin Çekimleri Kozan’da Sürüyor.

Kötü Yol Dizisinin Çekimleri Kozan’da Sürüyor
Kanal D’de yayınlanacak ve Orhan Kemal’in aynı isimli romanından esinlenilen ‘Kötü yol’ dizisinin çekimleri Adana’nın Kozan ilçesinde sürüyor.
Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Mahmutlu mahallesinde çekimleri devam eden dizi setini ziyaret etti. Konusu, kurgusu ve oyuncularıyla izleyiciyi ekrana bağlaması düşünülen dizide başrol oynayacak Cansel Elçin’e İlker Aksum, Ezgi Mola ve Şükran Ovalı gibi isimler eşlik ediyor.
Dizi mekanı için Kozan’ın ideal bir yer olduğu kaydeden filmin yönetmeni Nisan Akman, çekimlerinin 7. gününü geride bıraktıklarını söyledi. Kozan’da bulunmaktan mutlu olduklarını aktaran Akman, “1965 yılında çamaşırcı bir kızın Çukurova’dan çıkıp İstanbul’da başarıya ulaşmasını konu alan bir Orhan Kemal hikayesini televizyon dizisine aktarıyoruz. Kozan’da 3–4 ayrı mekanda çekimler yapıyoruz. Bize gösterdikleri ilgi ve sevgi nedeniyle Kozanlılara teşekkür ediyorum.” dedi. Yapım Koordinatörü Ferhat Eşsiz’den bilgi alan Başkan Kazım Özgan ise Kanal D’de yayınlanacak dizinin çekimlerinin Kozan’dan başlamasının ilçenin tanıtımı açısından çok önemli olduğunu vurguladı. Dizinin 5–10 bölümün ilçede çekilmesini isteyen Başkan Özgan, filmin yapımcılarına Kozan’ı tercih ettikleri için teşekkür etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yemek tarifleri

ugg bot satın al puma fenty satın al ugg satın al